Božanovské diskuzní fórum

icon | 20.11.21 20:59:43  |  (17.213.206) | __l__   .-.
Je me jasne ze vetsina z vas si mysli ze tu jsou napsane bludy,konspirace a jine....Ale podivejte se na to jako myslici clovek spusta z vas ani nevi co je zakon...
Tedy pojdme blize... Podivame se co je to zakonodarna moc viz, wiki https://cs.wikipedia.org/wiki/Z%C3%A1konod%C3%A1rn%C3%A1_moc

Zákonodárná moc (latinsky potestas legislativa) je oprávnění vydávat zákony. V moderní teorii státu je vedle moci výkonné a soudní jednou z nezávislých větví státní moci, svěřená zákonodárnému sboru (parlamentu).

Zákonodárce je orgánem, který vykonává zákonodárnou moc. V České republice je to Parlament, skládající se ze dvou komor - Poslanecké sněmovny a Senátu. V jiném možném významu jde o člověka, který je součástí tohoto subjektu, tedy například poslance nebo senátora.

Z hlediska možných oblastí právní úpravy není zákonodárce ničím omezen, může tedy normovat kteroukoli oblast společenských vztahů, aniž by k tomu potřeboval zvláštní zmocnění.Ale samotné oprávnění upravovat prostřednictvím zákonů různé oblasti společenských vztahů zvláštní zmocnění potřebuje, to je obsaženo v ústavě. Díky tomu pak může dojít k tomu, že zákon nebo některé jeho ustanovení odporuje ústavnímu řádu a v takovém případě tento zákon nebo jeho část může zrušit Ústavní soud.

Předmět činnosti zákonodárce může být navíc v souvislosti s využitím historické metody interpretace práva podroben kritické analýze. Tehdy se z důvodu přesnější aplikace práva zkoumá, jaký byl úmysl zákonodárce při přijímání daného zákona, a vychází se zejména z důvodové zprávy ke schválenému zákonu, případně též ze záznamu průběhu rozpravy v parlamentu.


Ale samotné oprávnění upravovat prostřednictvím zákonů různé oblasti společenských vztahů zvláštní zmocnění potřebuje, to je obsaženo v ústavě..... to je ono jestli vam to porad nedochazi ...otazka na vas zni...co je vic ustava CR nebo zkorumpovany vojtech a jeho posluhovaci covidove komando....odpovim za vas.. zatim porad plati ustava tak jak je.... tudiz.....

Celou tu dobu co je s nami udajny covid jste odsouzeni pozitivnim testem a to jedinym k tomu aby na vas cekalo ockovani, zakazu vychazeni,a dalsich opatreni ktera udajne zabrzdi ten covid....Kdyz jdete k lekari stalo se snad nekomu aby vam strcil prst do ucha a rekl no jo mate kapavku...tak presne takto se provadeji testy na covid.
Proc si myslite ze zkorumpovany vojtech a spol zrusily vysledky ockovanych kteri lezi v nemocnici no aby jste se bezeli oockovat a nevedeli ze vam to muze ublizit....myslite ze to jsou blbosti?

Po druhe svetove valce byl zrizen norimbersky kodex ktery ma chranit obcany pred zrudami a ktery stale v plnem zneni plati...
https://cs.wikipedia.org/wiki/Norimbersk%C3%BD_kodex
Deset bodů Norimberského kodexu

Dobrovolný souhlas lidské osoby je absolutně nevyhnutelný.
Pokus by měl být takový, aby přinesl plodné výsledky pro dobro společnosti, nebyl zjistitelný jinými metodami nebo studijními prostředky a neměl by být ve své podstatě náhodný a zbytečný.
Pokus by měl být navržen a založen na výsledcích experimentů na zvířatech a na znalosti přirozené historie onemocnění nebo jiného studovaného problému tak, aby očekávané výsledky ospravedlňovaly provádění pokusu.
Pokus by měl být prováděn tak, aby se zabránilo veškerému zbytečnému tělesnému a duševnímu utrpení a zranění.
Neměl by být prováděn žádný pokus, pokud lze předpokládat, že dojde ke smrti nebo poranění. Snad kromě pokusů, kde experimentující lékaři slouží jako pokusné objekty.
Stupeň rizika, které je třeba podstoupit, by nikdy neměl překročit míru určenou humanitárním významem problému, který má být pokusem vyřešen.
Měly by být provedeny vhodné přípravy a zajištěno náležité vybavení na ochranu účastníků pokusu proti sebemenší možnosti zranění, zdravotního postižení nebo smrti.
Pokus by měly provádět pouze vědecky kvalifikované osoby. Měl by být vyžadován nejvyšší stupeň dovedností a péče při všech fázích pokusu u všech účastníků pokusu.
Během pokusu by měl mít účastník možnost pokus ukončit, pokud se dostal do takového tělesného nebo duševního stavu, kdy mu pokračování v pokusu přijde nemožné.
Odpovědný vědec musí být připravený ukončit pokus v kterékoli fázi, má-li, na základě svých nejlepších zkušeností, důvod věřit, že by pokračování v pokusu mohlo mít za následek zranění, postižení nebo smrt pokusného objektu.

Myslite si porad ze ockovani z vas udela nesmrtelneho cloveka?


Předchozí příspěvek   |  Další příspěvek
Provozovatel stránek neodpovídá za obsah uveřejněných příspěvků. Za uveřejnované příspěvky zodpovídají jejich autoři.
Uveřejněním příspěvku do diskuse vyjadřuje autor souhlas s pravidly fóra.
Pravidla fóra